Rabu, 13 Februari 2013

REKABENTUK BARU BANNER MAULIDUR RASUL DARIPADA PAS

Lama dah tak update blog.Ni pun Alangz baru balik dari cuti.Dalam bercuti hari tu Alangz sempat mengunjungi sebuah kawasan di Melaka.Tengah nak cari kedai makan tu plak tertiba mata Alangz tertarik pada satu  banner milik pakatan Haram yang digantung di tepi jalan.Ish3,sampai Maulidur Rasul pun puak2 Politikkan Apa Saja ni politikkan eaa??Tak pernah plak Alangz jumpa banner Maulidur Rasul design macam ni sebelum nih..design baru ker??..hehe


  


  Apa la salahnya kita sebagai orang Islam mengenepikan ideologi politik dan bersatu atas dasar saudara seagama dalam menyambut Maulidur rasul nih...kan???

Tiada ulasan:

Catat Ulasan